BRCGS DEPOLAMA VE DAĞITIM

 

Aralık 1, 2020

 

Tüm Tedarik Zinciri Boyunca, Depolama ve Dağıtım Sırasında Ürünlerin Kalite ve Güvenliğini Sağlar.

Intertek; uluslararası kuruluşlar için denetim, değerlendirme ve gözetim konularında lider hizmet sağlayıcı konumundadır. Hizmetlerimiz arasında BRCGS Depolama ve Dağıtım, uluslararası tanınmış bir standart olarak; ürünlerin  depolanması ve dağıtımı sırasında tüm tedarik zinciri boyunca kalite ve güvenliğini sağlamayı amaçlamaktadır.

 

BRCGS Depolama ve Dağıtım

Depolama ve Dağıtım Standardı,  ister perakendeci, ister servis sağlayıcısı olsun; BRCGS Üretim Standartları ile son kullanıcı arasında belgelendirme bağlantısını sağlar. Standart, en iyi uygulamaları belirginleştirmek ve risk tabanlı bir ürün güvenliği yönetim sistemi aracılığıyla; sürekli iyileştirmeyi kolaylaştırmak için tasarlanmıştır. BRCGS Depolama ve Dağıtım Standardının öncelikli amacı, depolama ve dağıtım sırasında ürün bütünlüğünü sağlamak ve denetim ve belgelendirme yoluyla müşteri güvenini korumaktır.


BRCGS, ürünlerin depolanması ve dağıtımı için uluslararası olarak tanınan bir standarttır ve Küresel Gıda Güvenliği Girişimi (GFSI) olarak kabul edilmektedir:

  •  Ürünlerin güvenliğini, kalitesini ve yasallığını görünür kılar,
  •  Markanızın itibarını korur,
  •  Müşteri güvenini aşılar,
  •  Çoklu denetim ihtiyacını azaltır, 
  •  Süreçleri proaktif olarak iyileştirir, değerli zaman ve kaynaklardan tasarruf etmenizi sağlar,
  •  Dünya çapında tanınan bir sertifika programıdır,
  •  Tanımlanmış temel süreçlerinizi izler ve organizasyonunuzun her seviyesinde birlik sağlar.

 

BRCGS Depolama ve Dağıtım Standardının Faydaları

Standardın dördüncü versiyonu, e-ticaretin büyümesi ve operasyonel faaliyetlerin çeşitlendirilmesi ile; lojistik sektörünün değişen dinamiklerini yansıtmak ve daha fazla tedarik zinciri görünürlüğü ve güvencesi sağlamak için geliştirilmiştir. BRCGS Depolama ve Dağıtım kapsamındaki gereksinimlere göre işletmenizi yönetmek aşağıdaki faydaları sağlar:

  •  Maliyetleri azaltır - ürünlerin depolanması, taşınması ve dağıtılmasına yönelik en iyi uygulama kılavuzları takip eder, iyileştirilmiş sistemleri ve süreçleri teşvik ederek verimsizlikleri azaltır.
    •    Riski azaltır - standart, tehlike ve risk analizine güçlü bir vurgu yapar ve ürün güvenliği risklerini belirler ve yönetir.
    •    Yasal gereklilikler - standardın gereklilikleri, tedarik zincirlerine bağlılığın kanıtını sağlar ve yasal bir savunmanın gerekli olduğu durumlarda; standart, "durum tespiti" konseptine yönelik bir çerçeve sunar.
    •    BRCGS Depolama ve Dağıtım standardı, talebe bağlı bir modül olarak toptan satışı kapsar. Bu, sahanın kendi markalı ürünlerine veya markaya özel ürünlere sahip bir toptancı olduğu durumlarda; müşterinin ürün geri çağırma ve geri çekmenin etkisini ve maliyetini en aza indirmesine yardımcı olabilir.

 

Sizi Desteklemek Üzere Sunduğumuz Hizmetlerimiz

Kapsamlı BRCGS denetimleri yelpazesi ile Intertek, yasal yükümlülükleri yerine getirmenizi ve son tüketiciyi korumanızı sağlarken; şirketinizin kalite, güvenlik ve operasyonel kriterlerin standardizasyonunu garanti etmesini sağlamak üzere sizinle ortak çalışabilir. Uzmanlarımız, BRCGS Depolama ve Dağıtım denetimlerine ek olarak; BRCGS Gıda Güvenliği, BRCGS Ambalaj Materyalleri, BRCGS Gluten Free, BRCGS START!, BRCGS Acenteleri ve Aracıları ve BRCGS Tüketici Ürünleri için belgelendirme hizmeti sağlayabilir.

 

Daha fazla bilgi için;

İş Güvencesi:

           Telefon: 0212 496 46 46 

            E - posta: ba.turkey@intertek.com

 

Yardıma mı ihtiyacınız var?

Bize bir istek gönderin
+90 212 496 46 46
Yenibosna:
+90 212 496 46 46
Maltepe
+90 216 445 00 00
 
 
Bizimle iletişime geçerek firmanıza nasıl yardımcı olabileceğimizi detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Bu web sitesi çerezleri kullanır. Web sitesinde gezinmeye devam ederek, çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi.