COVİD-19 DÖNEMİNDE DAHA GÜVENLİ BİR SEYAHATİN SIRLARI

 

Temmuz 29, 2020

 

Seyahat Gerçeği ve Maskesiz Yalanlar

Pandemi süresince, Intertek’in dünyayı daha iyi, daha güvenli ve daha sürdürülebilir bir yer haline getirme amacı hiç bu kadar anlamlı olmamıştı. Bu sebeple, New York Times’in en çok satan yazarı Martin Lindstrom ile; yeni, ücretsiz indirilebilen COVID-19 ile ilgili güvenli seyahat ipuçlarının yer aldığı e-kitabını yayınlamak için birlikte çalıştık.

Bu pratik ve eğlenceli kılavuzda keşfedecekleriniz;

  • Hava yolculuğunun COVID riskleri hakkındaki gerçekler
  • Havaalanında en çok bulaşma riski olan yerler
  • Uçaktaki en tehlikeli üç nokta
  • Seyahat ederken almanız gereken kilit önlemler
  • Otel odalarında en çok gözden kaçan (ancak bulaşma riski yüksek) yerler

Kitap, Intertek’in yeni Protek hizmet teklifinin yanı sıra; benzersiz sektör bakış açısına ve pilotlar, havayolları, ve otel zincirleri ile gerçekleştirilen röportajlara dayanıyor. Intertek Protek, insanları, iş yerlerini ve kamusal alanları korumak için tasarlanmış; dünyanın ilk sağlık, güvenlik ve iyi olma güvencesini sunan programıdır.  

İster iş, ister eğlence amaçlı seyahat etmeyi düşünseniz de; yola çıkmadan önce bu kitabı okumaktan keyif alacağınızı umuyoruz.

Ücretsiz e-kitabınızı indirmek için tıklayınız.

 

Yazar Hakkında

Martin Lindstrom, düzenli olarak 30’dan fazla ülke arasında seyahat ederek; dünyanın önde gelen markalarının çoğuna danışmanlık yapmaktadır.

TIME Dergisi, Lindstrom’u “Dünyanın En Etkiliyeci 100 İnsanı”ndan biri olarak adlandırmıştır. Beş yıl boyunca, dünyanın önde gelen iş ikonları kaynağı olan Thinkers50, kendisini “Dünyanın En İyi 50 İş Düşünürü”nden biri olarak seçmiştir. Lindstrom yüksek profilli bir konuşmacıdır ve 60 dile çevrilmiş yedi New York Times’ın en çok satan kitabının yazarıdır.

 

Yardıma mı ihtiyacınız var?

Bize bir istek gönderin
+90 212 496 46 46
Yenibosna:
+90 212 496 46 46
Maltepe
+90 216 445 00 00
 
 
Bizimle iletişime geçerek firmanıza nasıl yardımcı olabileceğimizi detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Bu web sitesi çerezleri kullanır. Web sitesinde gezinmeye devam ederek, çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi.